ιατρικα νοσοκομειακα ειδη, ορθοπεδικα μηχανηματα, γαλατσι αττικη, betabet, iatrika nosokomeiaka eidi, orthopedika mixanimata, galatsi attiki betabet---vresepixeiriseis.com

Κοινοποίηση

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Ιατρικά Νοσοκομειακά Είδη – Ορθοπεδικά Μηχανήματα – Γαλάτσι Αττική – BETABET

Αποστολή μας, από το 1990 που ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρίας, η προσφορά σε κάθε άνθρωπο με προβλήματα υγείας της δυνατότητας αποκατάστασης, ανακούφισης και ποιοτικής παράτασης της ζωής του. Γι’ αυτό το λόγο, κύριο πεδίο δράσης μας είναι η ιατρική τεχνολογία με βασικούς τομείς την πώληση και ενοικίαση ιατρικού εξοπλισμού και ορθοπεδικών βοηθημάτων.

Υπηρεσίες – Προϊόντα :
  • Ιατρικό Οξυγόνο
  • Νοσοκομειακά Είδη
  • Ορθοπεδικά Είδη
  • Βοηθήματα Μπάνιου
  • Αναπηρικό Καρότσι
  • Βαδιστικά
  • Συσκευές Υγείας

 

Με την ευελιξία αλλά και τη γνώση, που μας χαρίζει η πλέον 20ετής παρουσία μας στο χώρο των ιατρικών βοηθημάτων, κάθε ιδιώτης ασθενής<, μπορεί να απευθυνθεί στη ΒΕΤΑΒΕΤ για να βρει ακριβώς αυτή τη συσκευή που ανταποκρίνεται και στο ζητούμενό του αλλά και στον προϋπολογισμό του.

Ειδικά για ανθρώπους που θέλουν να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους σε καθημερινή βάση, μια πληθώρα μικρών, φορητών και ευκολόχρηστων συσκευών, τεχνικά ελεγμένες και τεχνολογικά προηγμένες, Ελληνικής η διεθνούς κατασκευής, η ΒΕΤΑΒΕΤ και οι εκθέσεις της αποτελούν τον ιδανικό προορισμό.

Στην ΒΕΤΑΒΕΤ, η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται και διαρκώς εξελίσσει την παροχή προϊόντων και εξοπλισμού υγείας ανωτάτου τεχνολογικού επιπέδου, στις πιο λογικές και ρεαλιστικές τιμές. Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας έχουμε σαν κανόνα μας να μην κάνουμε κανένα συμβιβασμό προκειμένου οι υπηρεσίες και τα προϊόντα ΒΕΤΑΒΕΤ να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις.

Καταστήματα :

Κατάστημα BETABET Λαϊκό : Γουδί, Αγίου Θωμά 30.
Κατάστημα BETABET Γαλάτσι : Κουρτίου 14.
Κατάστημα BETABET Σωτηρία : Γουδί, Μεσογείων 209.
Νέο Κατάστημα BETABET στον Ερυθρό Σταυρό : Ερυθρού Σταυρού 6.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε κάποιο από τα καταστήματα μας και να μας δώσετε την ευκαιρία να ανταποκριθούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό στο όραμα και την αξία που εκφράζει το όνομα ΒΕΤΑΒΕΤ!

No Responses
No Responses/5
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυριακή
Κλειστά

επικοινωνια email

Επικοινωνία : +302114111445

email : info@betabet.gr

Διεύθυνση : Κουρτίου 14, Γαλάτσι, Αττική 111 46

in social media