Προσθήκη Κριτικής

Αγροτικά Γεωπονικά Προϊόντα – Εργαλεία Κήπου – Μηχανήματα – Κουρέτας – Πεύκη Αττική

Η επιχείρηση KOURETAS δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού και εργαλείων κήπου από το 1986 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητα της καθώς επίσης και για την ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων της και για την αποτελεσματικότητα των εργασιών της.

Προϊόντα – Μηχανήματα :

  • Αγροτικά
  • Κήπος
  • Συστήματα Νερού
  • Γεννήτριες
  • Ηλεκτρικά Εργαλεία
  • Βιομηχανικά
  • Σπίτι
  • Ατομική Προστασία
  • Γεωπονικά

Επισκευή – Service

Στην KOURETAS φροντίζουμε ώστε το συνεργείο μας να είναι πάντα άρτια εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα και οι τεχνικοί μας πλήρως εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι πάνω σε κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται η επισκευή και συντήρηση κάθε μηχανήματος.

Το SERVICE της KOURETAS είναι το καλύτερο γιατί είναι ΕΠΙΣΗΜΟ και ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ. Το συνεργείο μας επισκευάζει & συντηρεί όλη την γκάμα των εργαλείων STIHL,VIKING,GARDENA,McCULLOCH. Παρέχουμε την εγγύηση του κατασκευαστή για τις μάρκες εργαλείων STIHL,VIKING,GARDENA,McCULLOCH εντός του συνεργείου μας.

Η επιχείρηση KOURETAS ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά και μέσω του διαδικτύου και προσδοκεί να δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής ταυτότητας και των προϊόντων και έργων της.

 138 Σύνολο,  1 Σήμερα

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Λεωφ. Ειρήνης 49, Πεύκη, Αττική ΤΚ 15121

GPS:

38.0593863, 23.7880504

Ιστός:
Σχεδιασμός Διαδρομής
Επικοινωνία με Ιδιοκτήτη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 18:00

Τρίτη

08:00 - 18:00

Τετάρτη

08:00 - 18:00

Πέμπτη

08:00 - 18:00

Παρασκευή

08:00 - 18:00

Σάββατο

08:00 - 15:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

0Κριτικές

Ποιότητα
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Τιμή
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed