Προσθήκη Κριτικής

Φαρμακείο – Βόλος Μαγνησία – Βασίλειου Μπιρλιράκη

Το Φαρμακείο “Βασίλειου Μπιρλιράκη” είναι δομή (αυτόνομη και δημοσίου συμφέροντος) πρωτοβάθμιας υγείας (προαγωγής υγείας, πρόληψης νόσου, αντιμετώπισης νόσου), εξειδικευμένη στο φάρμακο (εφοδιασμός, παρασκευή, διάθεση, χρήση).

Κοινωνικός σκοπός του φαρμακείου μας είναι να κάνει εφικτή (κάτω από τους ευνοϊκότερους όρους) την συμμαχία φαρμακοποιού και ασθενή που επιτρέπει στον μεν φαρμακοποιό να εφαρμόσει δημιουργικά τη γνώση του προς επίλυση των προβλημάτων του ασθενή που σχετίζονται με το φάρμακο (μέσα από μια εξατομικευμένη διαδικασία παροχής φροντίδας), στον δε ασθενή να καλύψει τις ανάγκες του που σχετίζονται με το φάρμακο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή του φαρμακείου μας είναι να καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών που σχετίζονται με τα φάρμακα ειδικότερα (εφοδιασμός, παρασκευή, διάθεση, χρήση) και με την υγεία γενικότερα (προαγωγή υγείας, πρόληψη & πρόωρη ανίχνευση νόσου, αντιμετώπιση νόσου).


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  • Ο ΑΣΘΕΝΗΣ

Οι ανάγκες του αποτελούν πυξίδα για την σκέψη και δράση μας. Σεβόμαστε την μοναδικότητα του, την αυτονομία, τις ιδέες, τις πεποιθήσεις, τις επιλογές, τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του. Η εμπιστοσύνη του είναι εγγύηση για το μέλλον και γι’ αυτό αποτελεί προτεραιότητα μας.

  • Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Επιδιώκουμε την αμοιβαία ενδυνάμωση μέσα από την ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας, την από κοινού εργασία και δράση, με άλλους συναδέλφους, επιστήμονες υγείας και συλλογικότητες της φαρμακευτικής και υγειονομικής κοινότητας, σεβόμενοι πάντα την αυτονομία των συμβαλλόμενων μερών.

  • Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Αναγνωρίζουμε την ευθύνη που φέρει η θέση μας, την αποδεχόμαστε όπως και τα αποτελέσματα των πράξεων μας. Εστιαζόμαστε στην επίλυση των προβλημάτων και όχι στην εξεύρεση δικαιολογιών. Συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις διαδικασίες και υποστηρίζουμε τις αποφάσεις από την στιγμή που θα ληφθούν. Κάνουμε πράξη τα λόγια μας.

  • Η ΓΝΩΣΗ

Αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο για την επιτέλεση του κοινωνικού μας σκοπού. Δε μένουμε στάσιμοι, μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε, αλλά επίσης ξαποσταίνουμε και αναστοχαζόμαστε.

 89 Σύνολο,  2 Σήμερα

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Ιωλκού 283-285, Βόλος, Μαγνησία ΤΚ 38333

GPS:

39.3768673, 22.9607418

Τηλέφωνο:
Σχεδιασμός Διαδρομής
Επικοινωνία με Ιδιοκτήτη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08.00 - 14.00

Τρίτη

08.00 - 14.00 & 17.00 - 21.00

Τετάρτη

08.00 - 14.00

Πέμπτη

08.00 - 14.00 & 17.00 - 21.00

Παρασκευή

08.00 - 14.00 & 17.00 - 21.00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

0Κριτικές

Ποιότητα
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Τιμή
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed