Προσθήκη Κριτικής

Μεταφορές Μετακομίσεις & Ανυψώσεις – Παλαιό Φάληρο Αττική – Μαϊδώνης Παναγιώτης

Η εταιρία “Μετακομίσεις – Μεταφορές” του Παναγιώτη Μαϊδώνη, με έδρα το Παλαιό Φάληρο, Αττικής, δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 17 χρόνια αποτελώντας την πλέον σύγχρονη, ταχύτατη και αποτελεσματικότερη λύση στον τομέα της μετακόμιση και γενικά μεταφοράς υλικών και εξοπλισμού.

Έχοντας κέντρο των επιχειρήσεών της την Αττική αναλαμβάνει και παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα με βασικό της μέλημα το τρίπτυχο ταχύτητα-ασφάλεια-οικονομία! Η εμπειρία όλων αυτών των ετών, η τεχνογνωσία, ο σεβασμός προς τον πελάτη, η συνέπεια, η οργάνωση και η υπευθυνότητα που μας διακατέχει, σε συνδυασμό με τα φορτηγά οχήματα και τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανικό εξοπλισμό που διαθέτουμε και μια ομάδα άρτια εξειδικευμένων συνεργατών, μας δίνουν τη δυναμική να σας δώσουμε λύσεις σε κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα που αποφασίζετε να κάνετε εξασφαλίζοντας σας ένα εγγυημένο και ασφαλές αποτέλεσμα ακόμα και για αποστολές που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και μεταχείρισης.


Ενδεικτικά, οι υπηρεσίες που αναλαμβάνει το εξειδικευμένο και μόνιμο προσωπικό μας είναι οι εξής…

  • Μετακομίσεις οικιακές και επαγγελματικές – Αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων & ηλεκτρικών συσκευών
  • Συσκευασία ενδυμάτων – Συσκευασία επίπλων και υαλικών – Φορτοεκφόρτωση από έμπειρο και εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό μας
  • Μεταφορά με φορτηγά της εταιρείας μας – Χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων – Εντός και εκτός Αττικής

Χρησιμοποιεί την τελευταία λέξης της τεχνολογίας σε επίπεδο εξοπλισμού καθώς και το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι θα φέρει σε πέρας την αποστολή της με ασφάλεια, όσο δύσκολη και αν φαίνεται κάτι τέτοιο.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, αλλά και για να συζητήσουμε σχετικά με τις ανάγκες της δικής σας μετακόμισης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.

Επικοινωνήσετε με την εταιρεία ώστε να βρούμε την καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση…Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη!!

 106 Σύνολο,  1 Σήμερα

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Αγίας Βαρβάρας 15, Παλαιό Φάληρο ΤΚ 17563

GPS:

37.9223428, 23.7077047

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Σχεδιασμός Διαδρομής
Επικοινωνία με Ιδιοκτήτη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρες

Τρίτη

24ωρες

Τετάρτη

24ωρες

Πέμπτη

24ωρες

Παρασκευή

24ωρες

Σάββατο

24ωρες

Κυριακή

24ωρες

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

0Κριτικές

Ποιότητα
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Τιμή
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed