Προσθήκη Κριτικής

Μεταφορές Μετακομίσεις Ανυψώσεις – Νίκαια Πειραιάς Αττική – Δασκαλάκης Κωνσταντίνος

Η Μεταφορική Δασκαλάκης δραστηριοποιείται στο χώρο των μετακομίσεων επί σειρά ετών, ώστε να διαθέτει τεράστια πείρα και να μπορεί να αναλάβει ξεχωριστά κάθε περίπτωση μετακόμισης – μεταφοράς, με συνέπεια και οικονομία.

Η εταιρεία μας προσπάθησε να μεταφέρει στη χώρα την σχετική με τις μετακομίσεις τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη. Έχοντας λοιπόν αρκετές δεκαετίες στο ιστορικό της έχει ως στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες μέσα από τις γνώσεις της στον τομέα της μετακόμισης και της μεταφοράς…

Μετράει πολλές μετακομίσεις από και πως την επαρχεία και συνεργάζεται με δημόσιες υπηρεσίες είτε για μετακομίσεις τομέων (ΕΛΤΑ, ΕΦΟΡΙΑ κ.α.) είτε αναλαμβάνοντας τις μεταθέσεις των δημοσίων υπαλλήλων (αστυνομικών, στρατιωτικών, λιμενικών κ.α.), πάντα σε όλη την Ελλάδα.


Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε :

  • Μετακομίσεις – Μεταφορές
  • Ανυψώσεις
  • Πακετάρισμα
  • Φύλαξη – Αποθήκευση
  • Σύνδεση – Αποσύνδεση Ηλεκτρικών Συσκευών

Εξυπηρετούμε την Αττική αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα με συνέπεια και σοβαρότητα. Πιο συγκεκριμένα εξυπηρετούμε ιδιαιτέρως τις περιοχές: Κορυδαλλός, Καλλιθέα, Περιστέρι, Νίκαια και Πειραιά.

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την σωστή συσκευασία της οικοσκευής σας όταν δεν σας είναι δυνατό. Επίσης η επιχείρηση Μετακομίσεις Κ. Δασκαλάκης έχει την δυνατότητα να αναλάβει το μερικό ή και εξ’ ολοκλήρου αμπαλάζ της οικοσκευής σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ώστε να βρούμε την καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση…Στόχος μας η ικανοποίηση του πελάτη!!

 84 Σύνολο,  2 Σήμερα

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Γέμελου 14 Νίκαια, Πειραιάς ΤΚ 18450

GPS:

37.9645408, 23.6472694

Σχεδιασμός Διαδρομής
Επικοινωνία με Ιδιοκτήτη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρες

Τρίτη

24ωρες

Τετάρτη

24ωρες

Πέμπτη

24ωρες

Παρασκευή

24ωρες

Σάββατο

24ωρες

Κυριακή

24ωρες

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

0Κριτικές

Ποιότητα
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Τιμή
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed