Προσθήκη Κριτικής

Οδική Βοήθεια & Μεταφορές Οχημάτων – Βόλος Μαγνησία – AUTO MOTO Μεταφορική Λουκίδης

Η οδική βοήθεια “Auto Moto Μεταφορική” η οποία βρίσκεται στο Βόλο είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, με άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση στο Βόλο αλλά και σε όλες τις γύρω περιοχές – ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια έχοντας στην κατοχή της ιδιόκτητους γερανούς για την καλύτερη άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της. Ασφαλείς μεταφορές οχημάτων παντός τύπου. Εξυπηρετούμε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες όλων των τύπων και σε οποιαδήποτε κατάσταση, είτε με άμεση επέμβασή μας τη στιγμή της ακινητοποίησής τους – βλάβη & ατύχημα- είτε με μεταφορά τους ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιλογές του πελάτη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

  • ΜΕΤΑΦΟΡΈΣ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΏΝ
  • ΟΔΙΚΉ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ & ΜΗΧΑΝΈΣ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΤΟΥ ΟΧΉΜΑΤΟΣ
  • 24 ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ

Στην περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης του οχήματός σας, η οδική βοήθεια Auto Moto Μεταφορική σπεύδει άμεσα κοντά σας με ένα τηλεφώνημα. Τα οχήματα που εξυπηρετούμε, στην εταιρεία Auto Moto Μεταφορική, με έδρα το Βόλο, είναι :

  • Ιδιωτικής χρήσης επιβατικά (Ι.Χ.Ε.) – Ιδιωτικής χρήσης φορτηγά (Ι.Χ.Φ.)
  • Ταξί – Δίκυκλα – Τρίκυκλα

Ο σύγχρονα εξοπλισμένος στόλος της οδικής βοήθειας, η εμπειρία πολλών ετών και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διασφαλίζουν τη γρήγορη, κατάλληλη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια σε όλο το Βόλο. Όλα αυτά τα χρόνια η οδική βοήθεια Auto Moto Μεταφορική στο Βόλο αποτελεί μία από τις πιο αναπτυσσόμενες οδικές βοήθειες στο Βόλο και σε όλη την Θεσσαλία. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών, χάρη στα επαγγελματικά οχήματα που διαθέτουμε.

Με τα πλέον σύγχρονα τεχνικά μέσα και άψογο επαγγελματισμό παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες οδικής βοήθειας, αναπτύσσοντας σχέσεις απολύτου εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας!

Είμαστε στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες. Με ένα τηλέφωνο σας βρισκόμαστε στο σημείο που μας χρειάζεστε.

 103 Σύνολο,  1 Σήμερα

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Άστιγγος 5, Βόλος TK 38334

GPS:

39.3689531, 22.9317819

Τηλέφωνο:
Ιστός:

-

Σχεδιασμός Διαδρομής
Επικοινωνία με Ιδιοκτήτη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρες

Τρίτη

24ωρες

Τετάρτη

24ωρες

Πέμπτη

24ωρες

Παρασκευή

24ωρες

Σάββατο

24ωρες

Κυριακή

24ωρες

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

0Κριτικές

Ποιότητα
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Τιμή
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed