Προσθήκη Κριτικής

Πρότυπος Παιδικός Σταθμός – Βόλος Μαγνησία – Μικροί Μάγειρες

Ο Πρότυπος Παιδικός Σταθμός “Μικροί Μάγειρες” έχει ως βασικό στόχο τη γνωστική ανάπτυξη και την προσωπική εξέλιξη των παιδιών, ηλικίας δύο έως πέντε ετών, μέσα από τη βιωματική εμπλοκή τους και την αλληλεπίδρασή τους με το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι τα παιδιά που θα έρθουν στο χώρο μας να αισθανθούν αγάπη και ασφάλεια. Προσπαθήσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα υγιές και χαρούμενο περιβάλλον, με χώρους πλούσιους σε ερεθίσματα που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδί να εξερευνήσει το κόσμο γύρω του και ερχόμενο σε συνεχή αλληλεπίδραση μαζί του, να διευρύνει τις γνώσεις του κατακτώντας σιγά-σιγά τη μάθηση.


Παροχές – Δράσεις :

  • Πρωινό – Δεκατιανό
  • Δραστηριότητες
  • Ελεύθερη Απασχόληση
  • Μεσημβρινός Ύπνος
  • Δημιουργικές Δράσεις
  • Σχολικό

 

  • Ηλικιακά Τμήματα
    Μεταβρεφικό (2-3 ετών) – Προ-προνηπιακό (3-4ετών) – Προνηπιακό (4-5ετών)

Ο Πρότυπος Παιδικός Σταθμός «Μικροί Μάγειρες» εφαρμόζει μια πρωτότυπη μέθοδο Δημιουργικής Απασχόλησης, η οποία στηρίζεται στη Μαγειρική. Τα παιδιά συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπου αποκτούν γνώσεις για τη διατροφική αξία και τη διαδικασία παρασκευής των τροφών. Οι γνώσεις αυτές αξιοποιούνται στη συνέχεια άμεσα και βιωματικά μέσα στο χώρο της κουζίνας, υπό την επίβλεψη έμπειρου προσωπικού.

Δεδομένου ότι η Προσχολική Αγωγή αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του εκπαιδευτικού συστήματος, αποτελεί ευθύνη και σκοπό του σχολείου μας να βοηθήσουμε τα παιδιά ώστε να εξελιχθούν σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά, ψυχοκινητικά, ηθικά, αισθητικά. Προτεραιότητα του σταθμού είναι η εφαρμογή ομαδοσυνεργατικών μεθόδων και κατάλληλων παιδαγωγικών πρακτικών που δίνουν ευκαιρίες στα παιδιά να αναπτύξουν τις ιδέες τους, να διατυπώσουν υποθέσεις και να καλλιεργήσουν τις ικανότητες-δεξιότητες τους.

Έτσι, θέτουμε τις βάσεις για τη σωστή και ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του.

 93 Σύνολο,  3 Σήμερα

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Κανάρη 28, Βόλος, Μαγνησία ΤΚ 38222

GPS:

39.3560613, 22.9583863

Τηλέφωνο:
Σχεδιασμός Διαδρομής
Επικοινωνία με Ιδιοκτήτη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

07:00 - 21:00

Τρίτη

07:00 - 21:00

Τετάρτη

07:00 - 21:00

Πέμπτη

07:00 - 21:00

Παρασκευή

07:00 - 21:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

1Κριτικές

Ποιότητα
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Τιμή
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Σοφία Φεβρουάριος 23, 2021 2:17 μμ
Ποιότητα
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Τιμή

Από τους καλύτερους παιδικούς σταθμούς. Προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό, ευγενικό και καταρτισμένο. πολλές δραστηριότητες, ευχάριστος χώρος για τα παιδιά!!