Προσθήκη Κριτικής

Ψαροταβέρνα Ιχθυοπωλείο – Catering – Άγιος Ιωάννης Ρέντη Αττική – Το Κόκκινο Ψαράκι

Στην ψαροταβέρνα “Το Κόκκινο Ψαράκι” στον Αγ. Ι. Ρέντη Αττικής, θα βρείτε έναν οικείο και ζεστό χώρο για να απολαύσετε γευστικά ψάρια και θαλασσινά, συνδυάζοντας τα παραδοσιακά υλικά με τις πιο σύγχρονες γεύσεις. Τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα πιάτα μας είναι μαγειρεμένα με αγνά και φρέσκα υλικά υπό την επιμέλεια του Σεφ και της ομάδας του.

Το Μενού μας

Η προσεγμένη ποιότητα των ψαριών και των θαλασσινών μας, η άψογη και η γρήγορη εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον αλλά και οι προσιτές τιμές, είναι οι βασικοί λόγοι που κάνουν το “Το Κόκκινο Ψαράκι” να ξεχωρίζει! Το ταξίδι στην ελληνική δημιουργική κουζίνα με πρώτη ύλη το ψάρι, έχει ήδη ξεκινήσει, ελάτε να το απολαύσουμε μαζί!

Ιχθυοπωλείο

Το ιχθυοπωλείο “Το Κόκκινο Ψαράκι” παρέχει υψηλής ποιότητας φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε τιμές “χωρίς αγκίστρι”. Διαθέτουμε υπηρεσία Delivery Ψαριών και Θαλασσινών, πιστοποιημένα μέσα από τις διαδικασίες που ορίζουν οι εκάστοτε νομοθεσίες.

Με ένα μόνο τηλεφώνημα, σας στέλνουμε ψάρια και θαλασσινά καθαρισμένα ή ακόμα και έτοιμα μαγειρεμένα, σε χρόνο από 30’-40’ (μ.ο. παραγγελίας) έρχονται στον χώρο σας για άμεση κατανάλωση.

Προϊόντα

Φρέσκα Ψάρια – Καπνιστά – Κατεψυγμένα – Μαλάκια – Οστρακοειδή

Υπηρεσία Catering

Υπηρεσία Catering και τροφοδοσίας εκδηλώσεων “Το Κόκκινο Ψαράκι”. Έπειτα από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, αναλαμβάνουμε δεξιώσεις και κάθε είδους εκδήλωση με τα πιο φρέσκα υλικά, πρωτότυπα πιάτα και ιδέες στις καλύτερες τιμές! Εκλεκτά μενού από ψάρια και θαλασσινά υπό την επιμέλεια του Σεφ και της ομάδας του, για επαγγελματικές και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

 306 Σύνολο,  1 Σήμερα

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Αγίου Ιωάννου Ρέντη 82, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Αττική ΤΚ 18233

GPS:

37.9569553, 23.6683809

Τηλέφωνο:
Σχεδιασμός Διαδρομής
Επικοινωνία με Ιδιοκτήτη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

ΚΛΕΙΣΤΑ

Τρίτη

08:00 - 19:00

Τετάρτη

08:00 - 19:00

Πέμπτη

08:00 - 19:00

Παρασκευή

08:00 - 19:00

Σάββατο

08:00 - 19:00

Κυριακή

08:00 - 19:00

0Κριτικές

Ποιότητα
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Τιμή
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed