Προσθήκη Κριτικής

Συνεργείο Αυτοκινήτων – Υγραεροκίνηση Βελτιώσεις Μετατροπές – Νέα Μουδανιά Χαλκιδική – Καμπουρίδης Αναστάσιος

Το συνεργείο Καμπουρίδη, από το 1987 έχει ιστορία στην εξυπηρέτηση του πελάτη στην Χαλκιδική. Η πολυετή πείρα του και το έμπειρο προσωπικό, δίνει στον πελάτη την εγγύηση για το αυτοκίνητο και την ασφάλειά του. Στην Χαλκιδική είμαστε οι μόνοι επίσημοι και νόμιμοι κατασκευαστές εξατμίσεων και καταλυτών, τηρώντας πάντα τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας. Για τα πετρελαιοκίνητα οχήματα παρέχουμε σύγχρονο σύστημα αναγέννησης καταλύτη.

Στην εταιρία μας, διαθέτουμε ένα από τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά συστήματα για τον εντοπισμό βλαβών, στις ηλεκτρονικές λειτουργίες αυτοκινήτου παντός τύπου. Παρέχουμε πλούσια γκάμα σε μπαταρίες (αυτοκινήτων – φορτηγών – λεωφορείων – σκαφών – γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων) Ιταλικής προέλευσης.

Προσφορές

Παροχές – Υπηρεσίες :

 • SERVICE
 • ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ
 • ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
 • ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ
 • ΨΥΓΕΙΑ AIR CONDITION
 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ
 • ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΙ ΤΡΕΙΛΕΡ
 • ΔΙΑΓΝΩΣΗ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ…

 1. Είμαστε οι μόνοι επίσημοι και νόμιμοι κατασκευαστές εξατμίσεων και καταλυτών τη Χαλκιδική, τηρώντας πάντα τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας.
 2. Παρέχουμε σύγχρονο σύστημα αναγέννησης καταλύτη για τα πετρελαιοκίνητα οχήματα.
 3. Διαθέτουμε σύγχρονους ηλεκτρονικούς σταθμούς συντήρησης κλιματιστικών, συστήματα εντοπισμού διαρροών και απολύμανσης κυκλώματος.
 4. Παρέχουμε πλούσια γκάμα σε μπαταρίες αυτοκινήτων, φορτηγών. λεωφορείων, σκαφών, γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων.

Στο κατάστημά μας, διαθέτουμε σύγχρονους ηλεκτρονικούς σταθμούς συντήρησης κλιματιστικών, συστήματα εντοπισμού διαρροών και απολύμανσης κυκλώματος από τυχόν εμπλοκές των συστημάτων ψύξης. Έχουμε τρόπους και λύσεις για κάθε «θέλω» του πελάτη στις βελτιώσεις και μετατροπές για κάθε απαίτηση και κάθε ιδέα για την πραγματοποίηση και αύξηση επιδόσεων και πολλά ακόμα που μπορείτε να τα συζητήσετε μαζί μας.

 166 Σύνολο,  1 Σήμερα

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Μακεδονίας 61, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική ΤΚ 63200

GPS:

40.2458461, 23.2892400

Τηλέφωνο:
Σχεδιασμός Διαδρομής
Επικοινωνία με Ιδιοκτήτη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:30 - 19:00

Τρίτη

08:30 - 19:00

Τετάρτη

08:30 - 19:00

Πέμπτη

08:30 - 19:00

Παρασκευή

08:30 - 19:00

Σάββατο

08:30 - 19:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

0Κριτικές

Ποιότητα
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Τιμή
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed