Προσθήκη Κριτικής

Βιομηχανία Εργοστάσιο Μπύρας – Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Βεργίνα – Κομοτηνή Θράκη

Η αγάπη του Δημήτρη Πολιτόπουλου για καλή μπύρα και την Ελλάδα δημιούργησαν τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης την 1η Φεβρουαρίου 1996. H εμφιάλωση της πρώτης μπύρας ΒΕΡΓΙΝΑ έγινε στις 13 Φεβρουαρίου 1998 και σήμανε την έναρξη της επανάστασης της ανεξάρτητης μικροζυθοποιίας στην Ελλάδα.

Ο στόχος μας για τη δημιουργία μιας 100% γνήσιας ελληνικής μπύρας που θα παράγεται στον τόπο μας από μια επιχείρηση ελληνικών συμφερόντων με έδρα την Ελλάδα και από ελληνικές πρώτες ύλες, έχει επιτευχθεί στο μέγιστο με την καθετοποίηση της παραγωγής και τη δημιουργία της Βύνης Θράκης.

Η Βύνη Θράκης είναι η ψυχή της μπύρας ΒΕΡΓΙΝΑ, καθώς της χαρίζει χαρακτηριστικό σώμα και τον ιδιαίτερο γευστικό της χαρακτήρα.

Γνήσια ελληνική μπύρα που παράγεται στον τόπο μας!

  • Μπύρες
    Lager – Red – Weiss – Πορφύρα – Black – Alcohol Free
  • Ζυθοποιείο
  • Βύνες

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης διαθέτει μια από τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις ζυθοποίησης του κόσμου. Η φράση του ιδρυτή της “Ό,τι γεννιέται, γεννιέται μικρό και μεγαλώνει με αγάπη”, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ζυθοποιίας μας.

Ο στόχος μας για τη δημιουργία μιας 100% γνήσιας ελληνικής μπύρας που θα παράγεται στον τόπο μας από μια επιχείρηση ελληνικών συμφερόντων με έδρα την Ελλάδα και από ελληνικές πρώτες ύλες, έχει επιτευχθεί στο μέγιστο με την καθετοποίηση της παραγωγής και τη δημιουργία της Βύνης Θράκης. Η Βύνη Θράκης είναι η ψυχή της μπύρας ΒΕΡΓΙΝΑ, καθώς της χαρίζει χαρακτηριστικό σώμα και τον ιδιαίτερο γευστικό της χαρακτήρα.

 139 Σύνολο,  1 Σήμερα

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Βιομηχανική Περιοχή, Κομοτηνή, Θράκη ΤΚ 69100

GPS:

41.0736573, 25.4920148

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Σχεδιασμός Διαδρομής
Επικοινωνία με Ιδιοκτήτη

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 17:00

Τρίτη

09:00 - 17:00

Τετάρτη

09:00 - 17:00

Πέμπτη

09:00 - 17:00

Παρασκευή

09:00 - 17:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

0Κριτικές

Ποιότητα
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Τιμή
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed